Δες τον μεγάλο τελικό του EURO 2024, δίπλα στη θάλασσα, παρέα με το SPORT24

Γίνε ο ένας από τους 150 αναγνώστες που θα βρεθούν στο φαντασμαγορικό event του SPORT24 για τον μεγάλο τελικό του EURO 2024, την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 19:00 στην παραλία της Βούλας

Έπειτα από έναν μήνα γεμάτο με δυνατές αναμετρήσεις, ανατροπές, συγκινήσεις, γκολ και θέαμα, ήρθε η ώρα να τα πούμε από κοντά! Η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος της και το SPORT24 καλεί τους αναγνώστες του να παρακολουθήσουν μαζί με τους δημοσιογράφους του site τον μεγάλο τελικό δίπλα στη θάλασσα.

Φαντάσου να βλέπεις τον μεγάλο τελικό σε μια γιγαντοοθόνη 9 μέτρων, να κάθεσαι σε αναπαυτικά πουφ και σύσσωμο το δημοσιογραφικό team του SPORT24 να βρίσκεται εκεί για να σχολιάζετε παρέα κάθε φάση.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 19:00 δίνουμε ραντεβού στην παραλία της Βούλας για να υποδεχθούμε 150 αναγνώστες που θα κερδίσουν την παρουσία τους εκεί και να κάνουμε αυτό το ονειρικό setup πραγματικότητα.

Το experience

Το event του μεγάλου τελικού του SPORT24 απευθύνεται σε εσένα που δεν έχεις χάσει ματς και το σκρολάρισμα στην αρχική του SPORT24 έχει γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια. Η παραλία της Βούλας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους αναγνώστες μας, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με μια σειρά από εκπλήξεις πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού.

Πιο συγκεκριμένα, στο event του τελικού του Euro:

Θα συναντήσεις τους αγαπημένους τους δημοσιογράφους από το SPORT24 και θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις μαζί τους για τα αθλητικά news που σε απασχολούν.

Θα συμμετέχεις στα διάφορα activations που θα έχουμε ετοιμάσει by the beach μαζί με τα brands ΔΕΗ, Ultrex, AXE, Μασούτης, The Athlete's Foot και Nissan.

Θα παρακολουθήσεις τον μεγάλο τελικό σε γιγαντοοθόνη, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο setup, δίπλα στη θάλασσα.

Επειδή μεγάλος τελικός χωρίς μπύρα και φαγητό δεν γίνεται, θα έχουμε φροντίσει να σου προσφέρουμε και τα δύο.